Hillside Hub, Stonebridge

18 milionów funtów

Wcześniejsze

Hillside Hub to flagowy projekt, który stanowił serce projektu regeneracji Stonebridge w London Borough of Brent.

Wcześniejsze

Green Surveying ponosi pełną odpowiedzialność komercyjną za realizację tego 18-metrowego projektu we współpracy z Hyde Housing Association, Hillside Action Trust i Brent Primary Care Trust.

Wcześniejsze

Schemat mieszanego zastosowania obejmował:

Wcześniejsze

  • Nowe centrum zdrowia i społeczności

  • Nowa kawiarnia i sklep spożywczy

  • 34 mieszkania na sprzedaż prywatną

  • 25 mieszkań do współwłasności

Projekt zdobył wiele nagród za wzornictwo, w tym:

Wcześniejsze

  • Best Mixed Use Development, British Homes Awards

  • Drugie miejsce za projekt mieszkaniowy roku, nagrody budowlane

  • Finalista projektu mieszkaniowego roku, nagrody za regenerację i odnowę

  • CABE Building for Life Gold Standard

Projekt otrzymał również wysokie wyróżnienie Structural Award na Wood Awards i znalazł się na okładce magazynu Building Magazine.

Hillside Hubexternal.jpg